6.5 C
Pitești
21 feb. 2024

Turiștii și motocicliștii au blocat tunelul Bâlea

Nebunie de turiști pe Transfăgărășan, în special la Bâlea. Zona e plină, parcările pline, inclusiv pe marginea drumului sunt parcate mașinile. Cum s-ar spune, nu ai unde să pui un ac.

Din păcate, frumusețea unei ieșiri în natură, la munte, e umbrită de cele mai multe ori de incidente la care nu te-ai fi așteptat, generate în special de traficul îngreunat. De exemplu, ca să traversăm tunelul Bâlea ne-a luat cam 40-50 de minute, și asta pentru că se formase o coadă de mașini enormă, câteva sute de metri de la ieșirea din tunel neexistând nici măcar un loc de parcare.

Motocicliștii își bat joc de participanții la trafic, ei nu stau în coloană, depășesc pe linia continuă, turează motoarele la maxim, pentru impresie. În tunel este un zgomot infernal (VIDEO):

În plus, șoferii sunt agitați și claxonează în draci, unii de atâta stat în tunel își ies din fire și fac cale-ntoarsă, întorcând pe linia continuă, lucru interzis.

În fine, peisajul și aerul rece de munte ne scoate din fibrilația care ne apucase după aproape o oră petrecută în tunel. Aproape că ne e teamă de traseul de întoarcere, așa că o să grăbim ora de plecare.

Acești motocicliști austrieci ne-au depășit în tunel, într-un zgomot infernal. La ei acasă fac pe moraliștii și respectă regulile de circulație. La noi, de ce nu?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI