9.2 C
Pitești
01 apr. 2023
spot_img

Traversare neregulamentară sub ochii polițiștilor

Astăzi, 05 aprilie, începând cu ora 08:00, participăm la o acțiune în trafic desfășurată de polițiștii rutieri pe raza municipiului Pitești, pe Bld. I.C.Brătianu, (zona pasajului pietonal Griviței-Institutul de Proiectări). Scopul acestei acțiuni este prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere și creșterea siguranței în trafic. Acțiunea are în vizor atât conducătorii auto, dar ÎN SPECIAL PIETONII, stiut fiind faptul că în această zonă foarte mulți pietoni grăbiți traversează bulevardul „la mica întelegere”, evitând să folosească cele două pasaje subterane, care sunt destul de incomode în viziunea multora.

Deja inainte să vină poliția, am surprins câteva imagini concludente despre haosul din traversarea bulevardului.

S-a scris mult in presă despre aceste pasaje subterane, ca ar fi prea departe, că ar fi incomode, că nu sunt dotate cu rampă de acces pentru cărucioare, nu putem uita cât a durat și ce calvar a fost cu reabilitarea celui de la Magnolia, dar până la o decizie de a se renunța la acestea și la implementarea unei treceri de pietoni cu semafor (dacă se va adopta o astfel de decizie!), singura soluție legală de traversare a acestui bulevard intens circulat rămân aceste două pasaje. Oricât de grăbiți am fi!

Politiștii i-au avertizat si amendat pe câțiva astfel de „grăbiți”, dar au făcut-o spre binele lor! Poate că le-au salvat viața, data viitoare vor traversa fără riscuri, prin pasaj, dar vor trebui să se trezească cu 5 minute mai devreme.

Mai sărac cu 100, dar mai bogat cu o viață (care este neprețuită). Asta nu înțeleg mulți!

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI