10.9 C
Pitești
17 oct. 2021
spot_img

Tineri din Argeș, admiși la Academia de Poliție

8 tineri argeșeni, din totalul de 38, recrutați de către unitatea din Argeș au fost admiși la sesiunea de admitere din acest an, la Facultatea de Poliție, specializarea Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București.
Dacă anul trecut povesteam despre Andrei Neleț, băiatul de la casa de copii cu aspirații mari, care a fost admis pe locurile alocate Jandarmeriei, anul acesta ne îndreptăm atenția către Robert Stan, un alt tânăr care provine din Sistemul de Protecție Socială, la rândul său admis în sesiunea din acest an în cadrul prestigioasei instituții.
Robert este un tânăr de 21 ani, foarte motivat și plin de entuziasm, născut în orașul Costești, care din anul 2002 a fost crescut de către o familie din municipiul Câmpulung, la care a fost dat în plasament.
Motivul pentru care și-a dorit să participe la admiterea organizată de Academia de Poliție a fost acela de a demonstra că poate face față provocărilor dar și faptul că meseria de ofițer jandarm este o meserie care onorează.
„Îi dorim mult succes în cariera pe care și-a ales-o și îl așteptăm, cu drag, să revină în unitatea noastră la finalizarea studiilor, pentru a ne fi coleg”, transmit jandarmii argeșeni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI