8.2 C
Pitești
01 dec. 2023

Terapie prin… gogoși!

Terapie prin… gogoși!

Nutriționiștii nu recomandă consumul excesiv de „gogoși”, nu numai pentru o digestie normală dar și pentru un psihic sănătos, rezistent la toate „intemperiile” socio-economice produse din cauza „ingerinței” în problemele vieții unor „măscărici” aduși cu… pluta politicului. Servim zilnic „gogoși” pregătite atât pe plan local cât și la nivel macro-național și chiar internațional, dintr-o „cocă” dospită în laboratoare special dotate și amenajate pentru „masteranzii” în tehnica manipulării respectiv – vânzătorii de iluzii (gogoșile fiind la ofertă).

Marii lideri ai coaliției, devenită partid-stat, după mai multe luni de „mariaj”, constată, cu o nesimțire șocantă pentru acest secol, că au descoperit „apa caldă” fără a apela la… Prometeu și au inventat roata (nu au auzit de… Mesopotamia) considerându-se… a cincea roată la căruță!

Au „răsfoit” Constituția – deci nu o cunosc!

Ultimii trei miniștri ai muncii (două doamne și actualul domn) au promis, în fiecare zi, reanalizarea milioanelor de dosare ale foștilor „constructori și întemeietori de țară”, acum pensionari, o nouă Lege a pensiilor, interzicerea cumului pensiei cu salariul la stat, creșterea anuală a pensiei cu rata inflației (există în lege) și multe, multe alte… gogoși! Cu doar trei zile în urmă îl aud pe actualul ministru spunând că… „în Constituție este asigurat dreptul la muncă și dreptul la… pensie”! Măi domnilor care jurați pe Biblie, voi chiar nu cunoașteți Constituția? Înțeleg, unii sunteți absolvenți de licee tehnologice – CFR, Petrol și gaze… dar mai citește omul, nu-și lasă creierul în „vaselină” după ce a fost „uns” mare… șef (sculă). Șeful său, al ministrului, a descoperit… „gaura”, gaura din buget, un buget a cărui execuție a început cu doar 3 luni în urmă și propunea, electoral evident, mai multe rețete de… gogoși – supraimpozitare, impozitare progresivă, marile companii se contribuie cu… drojdia (pentru ca gogoașa să fie bine crescută), taxă de solidaritate ș.a.

Liberalii, derutați de atâta domnie și prostie în rândul lor, glăsuiesc, prin purtătorul de mesaj – președintele, aflat pe altele meridiane pentru a înlocui gogoșile cu… ba-„nane”, ca la stabilirea strategiei de „prospectare” a… găurii să nu se folosească „penseta”!

Amendamente la… propriul proiect!

În comisiile de învățământ ale parlamentului se discută, la „foc automat”, proiectul pentru… Legea învățământului (a nu se omite că Legea nr. 1/2011 nu a fost respectată nici 50%, fiind permanent „actualizată” sau modificată după „poftele” unui ministru sau secretar de stat. Punctul culminant al acestor „dezbateri” (gargara este indicată la… gogoși) l-a constituit intervenția doamnei ministru cu amendamente (!) la… proiectul propus de propriul minister (ceva cu drepturile mămicilor… minore; nu cred că s-a discutat dacă mămica, fiind minoră și reînscriindu-se la școală mai primește alocație sau acesta este primită de fiul / fiica sa). O temă pentru gândirea liberală plină de oferte preelectorale, chiar pe plan local.

Gogoși din… import

Am ajuns, din grânarul Europei, cei mai mari importatori de „gogoși” – aluat congelat, cereale neconforme (U.E. – închide și ochii și gura) de peste Prut, atât pe cale terestră cât și pe cea fluvială (canalul Bâstroe – o temă nerezolvată – chiar dacă s-a atentat la echilibrul Deltei Dunării într-un mod viclean și barbar). Se fac prea multe concesii în numele războiului (!) și nimic pentru pace, iar în marile „bucătării” occidentale se folosesc rețete moderne și se coc „gogoși” pentru tot globul. Nu știu dacă Ucraina va intra în NATO dar sigur NATO a intrat în Ucraina – aceasta fiind „o tautologie” (bomboana de pe colivă) și nu… gogoașă.
Pentru toți „bucătarii” timpului nostru vom asigura necesarul de…

ANTIVIRUS

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Domnule profesor, f. bine menționat…!!Totuși, chiar să facem totul la comandă ?? Cine mai gândește în țara asta…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI