26.6 C
Pitești
19 iun. 2024

Teatrul de Vară din Ștrand va fi reabilitat și modernizat

Teatrul de Vară din Ștrand va fi reabilitat și modernizat
În ședința de consiliu local din 25 mai, a fost aprobată cea mai mare investiție din istoria Filarmonicii Pitești: Reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Ștrand!

 

Potrivit proiectului, lucrările propuse pentru Corpul Teatru de Vară sunt, în primă fază, desfacerea tencuielilor interioare și exterioare, a cărămizii decorative, se vor desface tavanele, placările ceramice din faianță, pardoselile din mosaic, dușumeaua din lemn a scenei, ferestrele și ușile din PVC etc și demontarea corpurilor de iluminat existente și a întrerupătoarelor. După această fază, constructorul va reface finisajele interioare și exterioare, a tavanului, grupurilor sanitare, va monta un nou deck pentru scenă și panouri fonoabsorbante, dar și alte lucrări pentru ca teatrul să îndeplinească toate criteriile necesare.

Îi mulțumesc Primarului Cristian Gentea pentru inițierea proiectului și pentru susținere!
Le mulțumesc și consilierilor locali pentru vot! Jumătate din sumă o avem deja, provine de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației!
Investiția va fi multianuală, iar dorința noastră este să o realizăm fără bani din bugetul local, doar cu sumele ce pot fi primite din bugetul de stat, exclusiv pentru finanțarea Filarmonicii.
Curând, ne vom bucura de concerte și în noua locație din superbul Parc Ștrand!„, a transmis Gabriel Niță, directorul Filarmonicii Pitești.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site