11.5 C
Pitești
20 sept. 2021
spot_img

Târgul săptămânal rămâne în atenția polițiștilor

Dincolo de acțiunile de control ale polițiștilor, târgul și-a văzut în continuare de treaba lui, oamenii venind aici să-și vândă marfa sau să-și cumpere cele necesare. Aglomerație mare și lipsă de spații de expunere, mulți comercianți expunându-și marfa la intrarea în târg, direct pe pământ.

În interiorul târgului, aceeași aglomerație ca și săptămâna trecută, marfă pentru toată lumea, grătarele sfârâind și oamenii căutând interesați printre mărfurile expuse.

Poliţiştii și jandarmii – și ei la datorie.

Având în vedere că în zona Târgului Săptămânal din Pitești, la sfârșit de săptămână este o afluență mare de persoane, iar traficul se aglomerează, polițiștii și jandarmii au mereu de lucru. Oamenii au fost avertizați asupra obligativității purtării măștii încă de la intrare, dar totuși 9 argeșeni astăzi au fost amendați pentru nepurtarea ei. Duminica trecută s-a mers mai mult pe avertismente.

În cadrul acțiunii de prevenire, polițiștii au adus la cunoștința agenților economici și a persoanelor desemnate pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii 55/2020, să informeze permanent angajații, dar și clienții, că este important să respecte măsurile de protecție individuală, de distanțare socială și de igienă personală. La acțiune au participat aproximativ 10 polițiști și jandarmi.

„Amintim faptul că portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun”, informează Poliția județeană.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI