38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Tânărul înecat în Olt era din Argeș

Tânărul înecat în Olt era din Argeș. Se numește Flavius Magraon și a copilărit în Hârsești. Era fotbalist la CSM Slatina, dar juca în Liga a 3-a la Petrolul Potcoava, fiind împrumutat pentru un sezon. Tânărul se pregătea pentru admitere la Academia de Poliție. 

Tânărul de 19 ani care s-a înecat în Olt era din Hârsești. Bunicii din partea mamei trăiesc în comună, iar el a copilărit aici. Locuia în Olt, unde a urmat scoala și liceul, pentru că era fotbalist la clubul CSM Slatina. Băiatul se pregătea să dea la Academia de Poliție. Încă venea în vacanțe, des, la Hârsești, avea prieteni apropiați aici. Mulți tineri din sat, prieteni cu acesta, îl plâng.

Părinții și familia sunt devastați. Cine se aștepta la o asemenea tragedie?

Clubul care l-a format ca fotbalist, CSS Slatina, a postat pe pagina de facebook un anunț dureros: 《 CSS Slatina este in doliu astăzi!
O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. FLAVIUS MAGRAON, lider de generație, un exemplu de caracter, voință și perseverență! Un copil minunat, mereu pozitiv, mereu cu zâmbetul pe buze! Așa va rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!
Drum lin spre îngeri, CĂPITANE!
Dumnezeu să te aibă în paza Sa!》, însoțind anunțul cu fotografia lui recentă, dar și de una de când era copil.

《 Flavius Magraon, jucătorul celor de la CSM Slatina, formație din liga secundă a României, a murit din cauza unui accident nefericit cu skijet-ul. Atacant împrumutat de Slatina la Petrolul Potcoava, în Liga 3, Magraon a fost golgheter în sezonul 2023-2024》, scrie spotmedia.ro.

《 Cu doar câteva zile înaintea festivității de absolvire, în pragul examenului de Bacalaureat, firul vieții s-a curmat brusc și nedrept pentru Flavius Magraon, elev al Liceului cu Program Sportiv, prieten bun, elev deosebit și sportiv de performanță.
Profesori, antrenori, colegi, cu toții transmitem condoleanțe familiei sale și ne rugăm ca Dumnezeu să îi dea puterea de a depăși această tragică pierdere.
Vei rămâne în amintirile și în rugăciunile noastre pentru totdeauna, Flavius!
Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în Lumină!》, a transmis și Liceul cu Program Sportiv Slatina.

Tânărul se afla, sâmbătă, 1 iunie 2024, alături de alți tineri la o petrecere care avea loc pe un domeniu privat, în apropiere de malul râului Olt. La un moment dat, Flavius a decis, împreună cu un alt prieten, în vârstă de 17 ani, să dea o tură cu skijet-ul pe Olt, experiență de care, se pare că se mai bucuraseră și cu alte ocazii.

Cursa s-a încheiat brusc în urma unui viraj, cei doi tineri căzând în apă. Flavius a dispărut înghițit de apele râului Olt, în vreme ce prietenul său a reușit să ajungă la mal. Cei doi nu purtau echipament de protecție (veste de salvare).

Tânărul a fost căutat mai bine de 12 ore, inclusiv pe timpul nopții, în sprijinul scafandrilor din Olt venind și trei colegi din Teleorman și Mehedinți. Trupul neînsuflețit al fotbalistului a fost găsit duminică, înainte de prânz, un medic al Serviciului Județean de Ambulanță Olt declarând oficial decesul.

Iată cum o imprudență poate aduce o mare tragedie. Din păcate, Flavius nu știa să înoate și nu avea nici vestă de salvare. Și nimeni nu a sărit să îl ajute, să îl salveze, din cei aflați pe mal. A murit sub ochii lor, el – tânărul săritor și bun, el – sportivul performant, el – băiatul care era bucuria și speranța familiei.

Dumnezeu să-l aibă în pază, iar familiei să-i dea multă putere să poată trece peste această mare tragedie!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site