28.2 C
Pitești
22 iul. 2024

TĂCEREA  LILIECILOR (articol de opinie)

Pe 8 august 2014, în Live Science apare un articol, semnat de Alina Bradford căruia, la timpul respectiv nu i s-a dat mare importanță dar astăzi apar tot mai multe întrebări referitoare la acel  studiu .. Întâmplător omul de știință a adus în discuție marea familie a liliecilor – o cincime  dintre toate mamiferele lumii o reprezintă …liliecii? A fost un prolog la timpurile actuale, o intuiție sau o informație că în ,,noul război” nu vor mai fi folosiți porumbeii voiajori ci…liliecii?

Ei nu sunt organizați în partide – nu sunt peneliști, pesediști, useriști, udemeriști, nici măcar…traseiști (nu traseiste…că mi-ar fi la îndemână un sinomim).

Deși sunt foarte pașnici, liliecii sunt acuzați de ,,producerea” și răspândirea virusului care a dat ,,putere” oamenilor politici, aceștia permițându-și, în raport cu funcția pe care ,,i-a prins Pandemia” un comportament ,,a la FERMĂ”, considerându-i pe semenii lor niște elemente ale turmei (am satisfacția că turmele sunt dirijate de văcari sau ciobani, politici, normal).

Aceștia, ciobanii, participă la un ,,maraton al prostiei” ieșind pe toate canalele de comunicare, propunând soluții pentru…împărțirea turmei, după criterii emise de neuronii lor- cu combinezoane sau fără, cu măști sau fără măști, cu slip galben sau slip portocaliu, în autobuze cu 3 roți sau cu 2 volane, la restaurante pe scaun sau cu sufertașul la cantina socială- depinde de traseul (nu educațional)  ci politic parcurs și cât de confortabil i-a fost, politicianului, în faza intrauterină ( burta mă-sii).!

În acest moment, pentru ei, turma respectivă -20% vaccinați  (cât ponderea liliecilor – nu se îmbolnăvesc dar transmit boala) și restul…nevaccinați. Aștept deviza ,,Vaccinul eliberează” – (din fanatismul istoriei ,,Munca eliberează”). Înregistrarea, deja se face…rămâne ,,tatuarea”!

Ce va scrie istoria, peste 50-100 de ani, despre aceste timpuri?Sigur , se vor întreba-Dar unde erau OAMENII? (Unde erau românii când a fost ucis Viteazul?).

Oamenii ignoră pentru că deja, ,,virusul” de la guvernare le-a atacat urechea medie și internă. Vreți o soluție pentru ca   toată ,,turma”, pe care aveți impresia că o păstoriți, să fie vaccinată? Simplu, tăceți liliecilor!Virusul vostru atacă creierul!

Antivirus

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site