0.9 C
Pitești
09 feb. 2023
spot_img

Ștefăneștiul va avea transport metropolitan

Primarul Nicolae Velcea a anunțat că s-a rezolvat problema transportului metropolitan. Iată ce transmite azi primarul Ștefăneștiului:

Vești bune la început de an! Orașul nostru aderă la transportul metropolitan!

Astăzi, la ședința extraordinară a Consiliului Local Ștefănești, am aprobat asocierea Orașului Ștefănești în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public Pitești. Astfel, promisiunea transportului metropolitan devine realitate și pentru orașul nostru!

Estimăm că în a doua jumătate a anului 2023, transportul metropolitan va fi operațional și pentru orașul Ștefănești.

Operatorul regional PUBLITRANS 2000 S.A și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești vor asigura serviciile de transport public local și pentru Ștefănești.

După cum știți, am întâmpinat câteva probleme legate de infrastructura actuală și preluarea celor 5 trasee de pe raza orașului nostru, dar faptul că toți ne-am dorit acest transport metropolitan, a făcut să fie găsite soluții pentru a putea fi preluate toate cele 5 trasee.

Această realizare este rodul unei colaborări interinstituționale excepționale, a voinței și viziunii comune, prin care să asigurăm mobilitatea comunității noastre și pe această cale, mulțumesc tuturor celor implicați pentru sprijin și înțelegere, în special Domnului Primar Cristian Gentea.

Cei care călătoresc între Pitești și Ștefănești, nu vor mai trebui să schimbe mai multe mijloacele de transport, iar timpul de deplasare va scădea simțitor.

Așa cum am promis, voi face tot ce îmi stă în putință pentru a îmbunăți condițiile de trai ale cetățenilor, iar împreună cu echipa mea, vom depune toate eforturile necesare pentru a transforma Ștefăneștiul într-un oraș de care să fim mândri.》

Este vestea pe care o așteptau toți locuitorii Ștefăneștiului și îl felicităm pe primarul Nicolae Velcea și, de asemenea, pe primarul Piteștiului, Cristian Gentea, pentru această reușită.

《În sfârșit, problema cooptării orașului Ștefănești în ADI Transport și efectuarea serviciului pe toate cele 5 trasee a fost rezolvată. Începând cu 1 iulie 2023 vom avea transport public și în Ștefănești!

Personal, am făcut tot ceea ce a fost posibil pentru funcționarea transportului public metropolitan în Ștefănești, ca răspuns la multiplele mesaje ale cetățenilor din zonă.
Am adus la aceeași masă pe toți cei interesați, am beneficiat și de înțelegerea Consiliului Județean Argeș, pentru care mulțumesc și, împreună cu primarul orașului, dl. Velcea, am găsit soluțiile optime pentru ca Ștefăneștiul să fie parte în această construcție care, zi de zi, își dovedește viabilitatea.

Mă bucur, sincer, că suntem împreună cu tot mai mulți din cei de pe inelul 1 al Piteștiului și sunt convins că cetățenii din Ștefănești vor aprecia și eforturile comune și calitatea serviciilor oferite. De fapt, este exact ceea ce ne-am propus atunci când am candidat: să facem lucrurile în asa fel încât să se înțeleagă că suntem conștienți de menirea noastră și anume aceea de a fi, cu adevărat, în slujba cetățenilor!》, a transmis primarul Piteștiului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!