22.6 C
Pitești
25 sept. 2023

Start Half Maraton. Piața Primăriei vibrează

Start Half Maraton. Piața Primăriei vibrează

La ora 9.00 s-a dat startul celor 3 curse pentru adulți. 370 de participanți s-au înscris în competiție.

Majoritatea s-au înscris la cursa de 5000 de metri, adică cea „populară”. Oricum, vizionând în minte traseul pe care aceștia îl au de parcurs, e destul de greu: start la Primărie, strada Victoriei, întoarcere pe Bulevardul IC Brătianu, coborâre pe Calea București, până la Ramada, urcare pe Calea București, apoi retur pe IC Brătianu și apoi pe strada Victoriei până la linia de sosire din fața Primăriei.

Pentru cursele de 10 si 21 km, cei mai antrenați dintre participanți vor parcurge acest traseu de două, respectiv de 4 ori.

La ora 11 va începe și cursa copiilor. 30 dintre copii au sub 8 ani.

Înainte de a porni în cursă, toți participanții au făcut câteva minute de mișcare, piața primăriei vibrând de entuziasmul dinainte de întrecere.

Așa cum v-am anunțat, primarul Cristian Gentea participă la cursa de 5000 de metri. Avem un primar competitiv nu numai în administrație!

Alături de el, vor alerga și alți colegi de primărie sau de partid, remarcându-l pe deputatul Nicolae Georgescu, dar și pe viceprimarul Gelu Tofan. Mult succes!

 CITEȘTE ȘI: Gentea a alergat în tricoul Barcelonei

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. […] By Arges Press mai 7, 2023 Start Half Maraton. Piața Primăriei vibrează La ora 9.00 s-a dat startul celor 3 curse pentru adulți. 370 de participanți s-au înscris în competiție. Majoritatea s-au înscris la cursa de 5000 de metri, adică cea „populară”. Oricum, vizionând în minte traseul pe care aceștia îl au de parcurs, e destul… Citește tot articolul pe ArgesPress.ro […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI