0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Spune NU cerșetoriei!

Spune NU cerșetoriei!

În cursul zilei de astăzi, între orele 09.00 – 12.00, polițiștii locali piteșteni au organizat o acțiune pentru depistarea, în vederea identificării și luării măsurilor legale, a persoanelor care apelează la mila publică, pe raza municipiului Pitești.

Această acțiune reprezintă continuarea unor serii de activități ce au ca scop combaterea cerșetoriei. În decurs de trei ore, echipajele implicate au identificat mai multi cerșetori, în special în zona Găvana, aceștia fiindu-le dispuse măsurile legale.

În conformitate cu prevederile art.2 al Legii nr.61/1991, “constituie contravenție apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, precum și determinarea unei persoane la săvârșirea unor astfel de fapte”. Persoanele depistate, nu aveau domiciliul în municipiul Pitești.

Poliția Locală Pitești face apel la cetățenii orașului să nu mai ofere bani sau bunuri cerșetorilor, deoarece, în acest fel se încurajează acest fenomen. Aceste acțiuni au caracter permanent pentru a preveni și limita acest fenomen pe raza municipiului nostru.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI