38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni – lucrări în desfășurare

Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni – lucrări în desfășurare

Serviciul Întreținere Patrimoniu din cadrul Societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni continuă lucrările de refacere a marcajelor rutiere longitudinale și a celor de la trecerile de pietoni, pe mai multe străzi, în special cele pe care s-au finalizat lucrările de reabilitare. Trecerile de pietoni sunt refăcute în culori alb-roșu, cu vopsea biocomponentă, pentru a fi mai vizibilile.

De asemenea, continuă lucrările de reparație și întreținere la locul de joacă situat pe strada Mihail Sorbul din cart. Colibași. Atât echipamentele din locul de joacă cât și covorul de tartan vor fi recondiționate.

Fântâna publică din cartierul Racovița a fost recondiționată.

Autospecialele pentru măturat mecanizat sunt în teren încă de dimineață, la fel și angajații care se ocupă de măturatul manual și au grijă ca principalele artere, străzi, alei, parcări să fie curate.

Serviciul Spații Verzi continuă lucrările de cosit, tuns gard viu, întreținere a trandafirilor, udarea arborilor, arbuștilor și a suprafețelor gazonate din oraș. Acum se află în desfășurare acțiunea de curățare a rigolei de pe strada Perilor.

 

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site