28.2 C
Pitești
22 iul. 2024

SLOBOZIA: A început asfaltarea a 9 străzi

SLOBOZIA: A început asfaltarea a 9 străzi

Comuna Slobozia are în derulare, prin Programul Anghel Saligny, un proiect de asfaltare și modernizare a nouă străzi (drumuri de interes local): str. Lacului, Dâmbovnicului, Plopului, Stejarului, Teiului, Zambilei și Sf. Andrei – din satul Slobozia, și str. Balabanului și Agricultorilor din satul Nigrișoara.

Valoarea totală a investiției este 8,6 milioane lei, iar lucrările tocmai au demarat, urmând a fi gata în maximum 6 luni. Din total valoare, contribuția bugetului comunal este de 200.000 lei, ceea ce înseamnă 2%.

Iată că la Slobozia se lucrează pentru întocmire de proiecte benefice pentru comunitate, unde atragerea de fonduri nerambursabile e cuvântul de ordine, cu o contribuție cât mai mică de la bugetul local.

《 Pe lângă asfaltarea drumului județean 503 care traversează comuna de la un capăt la altul, lucrare susținută din bugetul județean, asfaltarea drumurilor comunale vine ca o completare fericită pentru ridicarea standardului vieții locuitorilor comunei Slobozia.》, ne-a spus primarul Petre Funie.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site