18.2 C
Pitești
19 mai 2024

Sisteme de închiriere biciclete (sistem de tip bike-sharing)” în Pitești 

Sisteme de închiriere biciclete (sistem de tip bike-sharing)” în Pitești

Încep lucrările pentru obiectivul de investiții ,,Crearea de sisteme de închiriere biciclete (sistem de tip bike-sharing)”, în Pitești

Astăzi, 09 mai 2024, au fost predate amplasamentele și a fost transmis ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiții ,,Crearea de sisteme de închiriere biciclete (sistem de tip bike-sharing)”, din cadrul proiectului ,,Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat”.

Furnizorul este asocierea SC CSV INFRATECH SRL (lider) – SC WIND TECHNOLOGIES SRL (asociat 1) – SC TEHNO CONSULTING SOLUTIONS SRL (asociat 2) – SC EURO PLUS CONSTRUCT SRL (asociat 3) cu subcontractanții SC OPIUM OFFICE CONSULTING SRL, SC ROLUMIAL ELECTRIC EXPERTS SRL. Durata contractului este de 4 luni pentru execuție lucrări.

Investițiile realizate în cadrul acestui proiect sunt: 4 stații de închiriere biciclete în sistem de tip bike-sharing cu câte 20 porții de spațiu de parcare (din care 10 pentru biciclete electrice), în 4 parcuri din municipiul Pitești: Parcul Prundu, Parcul Ștrand, Parcul Lunca Argeșului și Trivale-zona Grotă, furnizarea a 48 biciclete (24 electrice și 24 clasice). În fiecare locație din cele 4 parcuri există câte un automat de eliberare și încărcare carduri, precum și infrastructura centrului de date, cu licență software (platformă tranzacționare, platformă „backoffice”, portal, aplicație mobilă).

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI