33.7 C
Pitești
19 iul. 2024

Șefa A.J.F.P. Argeş, alături de profesioniștii contabili

Șefa A.J.F.P. Argeş, doamna Aurora Georgeta Negru, alături de profesioniștii contabili
din județul Argeș

În data de 13 iulie 2023, la invitația conducerii CECCAR Argeș, șefa A.J.F.P. Argeş, doamna Aurora Georgeta Negru a participat la cea de-a XIX-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment cu tradiție organizat prin filiala CECCAR Argeş, sub sloganul “Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!”

Acest eveniment se înscrie în rândul activităţior din ultima perioadă desfăşurate de AJFP Argeș cu organizaţii profesionale și instituții din judeţ, respectiv Camera de Comerţ şi Industrie Argeş, BNR – Agenția Argeș, Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă, Inspectoratul Școlar Județean Argeș etc..

Tema ediției de anul acesta a fost “Contabilitatea criminalistică: adevărul din spatele cifrelor”, care a fost susținută de specialiști în domeniul expertizei contabile, avocați, experți judiciari și liber profesioniști în domeniul finaciar-contabil.

Din partea instituției pe care o conduce, doamna Aurora Georgeta Negru a transmis tuturor contribuabililor și organizațiilor profesionale din județ un mesaj de felicitare pentru activitatea depusă de CECCAR Argeș. Totodată i-a asigurat pe participanți de
disponibilitatea AJFP Argeș la un dialog permanent cu mediul de afaceri, pentru a crea un cadru legislativ simplu de înțeles, de aplicat, de controlat acolo unde este cazul, care privește atât zona de fiscalitate, cât și restul de acte normative care produc efecte în zona economică.

Contribuabilul va înţelege, astfel, sarcinile fiscale ce îi revin, va conştientiza importanţa declarării corecte şi a plăţii impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat, pentru ca statul, la rândul său, să poată oferi cetăţenilor servicii de calitate.

A.J.F.P. Argeş va continua în perioada următoare seria colaborărilor cu organizaţiile profesionale şi cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţul Argeş, întrucât un obiectiv prioritar al A.N.A.F. îl reprezintă dezvoltarea unui parteneriat între instituţie şi contribuabil.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site