0.9 C
Pitești
09 feb. 2023
spot_img

Se mai bate lumea pe aghiasmă?

Jandarmii argeșeni vor fi in preajma lăcașelor de cult, pentru a preîntâmpina îmbulzeala 

Vineri, 06 ianuarie a.c. vor avea loc mai multe manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului Iisus Hristos (Bobotează).
Sărbătoarea Botezului Domnului Iisus Hristos reprezintă pentru creştini un moment de reculegere şi rugăciune.
Ca în fiecare an, în mai multe localități din județul Argeș se preconizează prezența unui număr important de credincioși, motiv pentru care prezenţa jandarmilor în zonă este necesară.
Astfel, jandarmii argeșeni, alături de polițiști și alte structuri abilitate se vor asigura că pe parcursul manifestărilor religioase nu vor fi incidente de natură a pune în pericol siguranţa participanților la eveniment.

Jandarmii recomandă cetăţenilor care vor participa la activităţile religioase organizate cu această ocazie, să respecte indicaţiile primite, să adopte un comportament civilizat, să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, protecţia participanţilor, sprijinirea personalului lăcaşelor de cult în îndrumarea cetăţenilor către zona de împărţire a apei sfinţite, precum și prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

error: Continut protejat!!