38.7 C
Pitești
15 iul. 2024

Se asfaltează DJ 731D, Dârmănești, Valea Nandrii

Se asfaltează DJ 731D, Dârmănești, Valea Nandrii

De mâine, vineri, 7 iunie 2024, vor începe lucrările de modernizare a drumului județean 731D, Dârmănești, Valea Nandrii. Astăzi, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a primarului Emilian Ciolan și a echipelor de specialiști a avut loc predarea amplasamentului.

Pe lângă asfaltarea propriu-zisă a drumului, pe o lungime de 2,8 kilomentri, vor fi amenajate 248 de accese la proprietăți, podețe, șanțuri betonate.

Investiția este realizată din bugetul Consiliului Județean Argeș și va fi executată prin Regia Județeană de Drumuri Argeș.

Modernizarea  infrastructurii rutiere a reprezentat o prioritate pentru Consiliul Județean Argeș. În ultimii patru ani, s-au modernizat, la standarde europene, peste 200 de kilometri de drumuri județene, s-au construit sute de poduri și podețe de acces la gospodăriile oamenilor, s-au amenajat și betonat șanțuri, s-au făcut trotuare. Consiliul Județean Argeș a avut cele mai mari proiecte pe infrastructură rutieră din <span;>regiunea Sud-Muntenia.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site