18.7 C
Pitești
23 sept. 2023

Se anunță puhoi de arădeni la Mioveni

Se anunță puhoi de arădeni la Mioveni

Dacă la Pitești UTA a avut alături un grup mai mic de suporteri, sunt șanse ca duminică la Mioveni lucrurile să stea radical diferit. Importanța meciului, sentimentul că UTA este vânată de adversari și abandonată de conducere, faptul că meciul se joacă în week-end la o oră care permite o întoarcere la Arad în timp util pentru ca toată lumea să fie „recuperată“ pentru ziua de muncă de luni, i-au făcut pe mulți utiști să își manifeste dorința de a face această deplasare și de a susține echipa în acest meci extrem de important, scrie Glasul Aradului (glsa.ro)

Grupurile din peluza utistă au anunțat organizarea unei deplasări cu autocarele la Mioveni, lansând chiar și o chemare pentru toți utiștii să se alăture galeriei în acest moment crucial pentru echipă. Iar cei care ar fi intimidați poate de posibilele costuri ale unei asemenea deplasări, au primit și o veste bună: deplasarea organizată de peluza arădeană este… gratuită. Iată și comunicatul postat pe pagina de facebook „Ultras Arad II”:

„Peluza noastră îi invită pe toți suporterii Bătrânei Doamne să pornească la drum alături de noi duminică, într-o deplasare cu adevărat importantă de care depinde soarta echipei în viitorul sezon. Este un moment în care orice utist fanatic trebuie să lase în urmă toate dezamăgirile și nedreptățile întâmplate recent și să ridice capul sus, să continue să fluture steagul!
Credem în șansele pe care le avem, ne-a surprins plăcut evoluția echipei în ultimele meciuri și, deoarece suntem convinși că toți fanii alb-roșii gândesc la fel ca noi și simt că trebuie să fie alături de echipă în acest weekend pentru a le transmite încredere și curaj, venim cu o veste bună: transportul în această deplasare va fi gratis!
Deplasarea se va face cu autocarele, iar pentru a rezerva un loc sau mai multe nu este nevoie decât să trimiteți un mesaj privat către pagina noastră de Facebook care să conțină numele și numărul de telefon personal (pentru fiecare suporter). Această regulă se aplică pentru toată lumea cu care comunicăm pe pagină! Doar cei care s-au înscris pe lista noastră vor avea loc. În cazul în care nu mai puteți să ajungeți din diferite motive, vă rugăm să ne anunțați din timp pentru a putea redistribui locul sau locurile către alți utiști care doresc să participe! Persoanele care nu vor respecta această rugăminte nu vor mai fi primite la deplasările viitoare!
Meciul dintre Mioveni și UTA este programat să înceapă duminică, fluierul de start fiind la ora 13.30, pe stadionul din localitate. Toate detaliile legate de organizare sau transport vor fi transmise strict suporterilor care s-au înregistrat pentru deplasare.“

Așadar, dragi suporteri argeșeni, veniți la stadion să susținem echipa Mioveniului. Un rezultat bun al echipei noastre poate ajuta atât pe Mioveni, cât mai ales pe FC Argeș. Hai, Mioveni!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI