37.6 C
Pitești
20 iun. 2024

Sărbătoare pentru copiii din Ștefănești

Sărbătoare pentru copiii din Ștefănești

Primarul Ștefăneștiului, Nicolae Velcea, continuă să le facă surprize copiilor din orașul pe care-l conduce de aproape 3 ani. Copiii din Ștefănești se bucură de atenția primarului nu numai de ziua lor sau de Crăciun, ci și peste an, în Ștefănești multe din investițiile făcute fiind dedicate lor. Parcuri îngrijite, loc de joacă nou, dotarea școlilor cu mobilier și aparatură nouă, urmează să fie construită o creșă, și multe altele. De asemenea, primarul Velcea este susținătorul sportului pentru copiii din Ștefănești, dar și al activităților cultural-artistice pentru cei mici, prin Centrul Cultural din oraș.

Joi, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Orașului Ștefănești, Consiliul Local Ștefănești și Centrul Cultural vă invită să participați împreună cu cei mici, la un spectacol cu personaje de poveste și desene animate, care se va desfășura în zona „Blocuri”, la NOUL PARC ȘI LOC DE JOACĂ de la BL. 9 și BL. 14, între orele 17.00 – 20.00.

Copiii vor avea parte de surprize dulci, respectiv: înghețată, vată pe băț și popcorn, își vor putea face fotografii alături de personajele preferate la cabina foto pregătită pentru ei, vor primi baloane, se vor bucura de prezența mascotelor și personajelor de poveste, de pictură pe față, modelaj baloane, balonașe de săpun, iluzionism și jocuri interactive.

O întâlnire specială și foarte apreciată de copii va fi cea cu actorul Ionuț Oanță, care alături de trupa sa va susține o piesă de teatru și va anima petrecerea cu dansuri, cântece și voie bună.

《 Vă așteptăm cu mare bucurie să sărbătorim împreună „Ziua Copilului”, a inocenței și a bucuriei, cu multă distracție și voie bună, la Ștefănești!》, transmite primarul Nicolae Velcea locuitorilor Ștefăneștiului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site