28.2 C
Pitești
22 iul. 2024

Sărbătoare la Mioveni

Sărbătoare la Mioveni

Ca în fiecare an, Ziua Muncii va fi sărbătorită la Mioveni, printr-o tradițională serbare câmpenească, în mijlocul naturii, în zona de picnic Făget.

În perioada 28 – 30 aprilie, Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează o serie de manifestări cultural-artistice prilejuite de ediția din acest an a evenimentului „Sărbătoarea Primăverii, Muncii și Bucuriei.”

Manifestarea este gândită ca un eveniment în care cei care muncesc să se bucure, marea majoritate a locuitorilor Mioveniului fiind legați de platforma Dacia. Vor participa comercianți, producători agricoli, apicultori și meșteri populari, pentru a comercializa fructe, legume, produse tradiționale agro-alimentare, produse apicole, precum și obiecte de artizanat din creația proprie. Pe lângă aceasta  organizatorii au pregătit și spectacole de muzică și dansuri populare.

Bucurați-vă de o primăvară însorită și petreceți clipe de neuitat alături de artiștii Veronica Dinu, Adrian și Andrei Tase, Cristina Turcu Preda, Taraful Cornel Bucuroiu, Emilia Ghinescu, Florin Vasilică și Ansamblul Teleorman, Ansamblul Folcloric “Plai de Dor”, Ansamblul Dorulețul, cursanții Centrului Cultural Mioveni, Clubul Copiilor și Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site