4.3 C
Pitești
29 nov. 2023

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

Activitățile desfășurate de polițiștii argeșeni au atât o latură de prevenire și descurajare, cât și o latură de depistare și sancționare a conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii rutieri acționează permanent pentru creșterea gradului de siguranță în transportul rutier de marfă și călători.

Acțiunile complexe, cu participarea mai multor structuri, au și o componentă de prevenire și combatere a fenomenului migrației ilegale. O astfel de activitate a fost desfășurată în dimineața zilei de 04 septembrie a.c., pe DN 7, pe raza comunei Bascov.

La acțiune au luat parte polițiștii Serviciului Rutier Argeș, luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul Imigrări Argeș, iar alături de aceștia au participat și specialiștii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier – Argeș.

În ultimele 24 de ore, polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate în cele 24 de ore, au fost aplicate 233 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 42.925 de lei. Totodată polițiștii structurilor rutiere au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 12 permise de conducere și au fost retras 10 certificate de înmatriculare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI