19.3 C
Pitești
19 mai 2024

Salvarea iedului Cornel

Salvarea iedului Cornel

O nouă misiune de salvare a pompierilor argeșeni a avut loc în această dimineață, când un ieduț a căzut într-o fântână din comuna Bârla, satul Brabeți și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la Punctul de Lucru Stolnici pentru a-l salva.

După spusele proprietarului, ieduțul Cornel este tare curios şi năzdrăvan, iar atunci când iese la plimbare, îi place să alerge şi să se bucure de tot ce îl înconjoară… însă, de această dată, a avut ghinion și a căzut într-o fântână dezafectată, aflată la poarta gospodăriei.

Deşi accesul a fost dificil, pompierii sunt mereu pregătiţi să identifice soluţiile optime pentru salvarea oricărei vieţi. Astfel, cu ajutorul accesoriilor speciale din dotarea autospecialei, salvatorii au asamblat un dispozitiv care le-a permis să coboare în siguranţă în fântână, să recupereze animăluțul şi să-l aducă la suprafaţă.

Iedul a fost scos epuizat din fântână, dar într-o stare bună și fără răni vizibile, iar după câteva momente și-a revenit, spre bucuria proprietarului și a celor care au asistat cu sufletul la gură la operațiunea de salvare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI