8.2 C
Pitești
01 dec. 2023

Sala Sporturilor din Mioveni – o bijuterie arhitectonică

Administrația orașului Mioveni, prin primarul Ion Georgescu, a lansat azi presei invitația de a vizita noua Sală a Sporturilor.

Prezenți la această vizionare au fost și viitorii  beneficiari ai sălii, respectiv clubul CS Dacia Mioveni 2012, iar președintele acestuia, Toma Duței a dat și o declarație de presă (video).

Sala are trei corpuri: Corpul A, în care sunt zona competiţională şi tribunele, va putea găzdui 2.500 de persoane şi este dotat cu grupuri sanitare, sistem de sonorizare, tabelă de scor electronică, sistem de iluminare pentru sală, sistem de canalizare, proiector TV, garderobe, vestiare, sală de forţă, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, zonă de relaxare), cabinet medical, sala antidoping şi spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică şi spaţii tehnice). Sala Sporturilor din Mioveni are inclusiv o sală antidoping. În Corpul B, la nivelul parterului, este o sală de bowling, iar la etaj, un club. Corpul C adăpostește centrala termică şi spaţii tehnice. Amenajările exterioare vizează parcări, alei carosabile, spaţii verzi şi împrejmuiri.

Se anunță deja competiții internaționale aici, cel mai bun exemplu fiind meciul internațional de handbal, din 6 octombrie, România cu Insulele Feroe, pentru calificarea la mondiale.

Sala va mai fi gazda competiției din 25 septembrie, dintre echipa de handbal CS Dacia Mioveni și HC Zalău.

De asemenea  pe 2-9 octombrie, se va desfășura cantonamentul naționalei României la Mioveni, când se va utiliza noua sală.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI