14.3 C
Pitești
27 feb. 2024

Să le dăm de lucru poliţiştilor!…

Dragi concetăţeni, haideţi să le dăm de lucru poliţiştilor! Vă rugăm să prezentaţi pe pagina noastră, la comentarii, sau pe profilul nostru de facebook, tot ceea ce aţi dori să facă Poliţia pentru dv. Poate poliţiştii vor înţelege că ei trebuie să fie ALĂTURI DE COMUNITATE, nu împotriva ei. Să încerce, pe cât posibil, să prevină actele antisociale, nu imediat să le sancţioneze. Nu contestăm meritul sancţiunii, dar nu cu violenţă.

Pentru început, le prezentăm situaţia de la faţa locului. Pe strada Depozitelor, în zona  Şerpărie, fetiţele au ieşit la produs. În celălalt capăt al străzii, concurenţa nu se lasă nici ea. Poate că ar trebui nişte razii şi pe aici, patria prostituţiei şi a proxenetismului din care se câştigă foarte mulţi bani, cuiburile de paraşute ar mai trebui „deranjate” din când în când.

Poate că ar mai trebui intensificate controalele în trafic pentru identificarea şoferilor băuţi sau drogaţi, a căruţaşilor care circulă de voie prin oraş sau pe drumurile naţionale, a valutiştilor din centrul Piteştiului, a celor care deranjează ordinea şi liniştea publică; poliţia trebuie să aibă în vedere infractorii, nu oamenii care-şi văd de treaba lor, dar au uitat să-şi pună masca şi pe nas. Ar trebui făcută o muncă de cercetare mai asiduă în vederea identificării zonelor cu risc infracţional şi prevenirii acestora. Mai sunt şi alte fapte sancţionabile în societate, nu numai nepurtarea măştii. Aşa cum mai sunt şi alte boli de care trebuie să ne ocupăm, nu numai de Covid.

Related Articles

5 COMENTARII

  1. poate ar fi bine ca voi ziaristii sa faceti o vizita de lucru si in comuna VALEA IASULUI,satul CERBURENI sa vedeti cum cocalarii alearga cu masinile si cu muzica la maxim terorizand satul ,de viteza nu mai vorbesc iar politia nu le face nimic-doar ii protejeaza

    • Va multumim pentru comentariu si semnal. O sa luam in calcul propunerea dv. Din păcate, în multe localități, mai ales in cartierele urbane, dar și în sate, s-au constituit niște găști de bădărani cărora nimeni nu le zice nimic, nu îi trage nimeni la răspundere, nici poliția, nici alte organe de ordine, și ca atare se comportă ca teroriștii, ca și când nimeni nu are ce le face. Tocmai pentru că le merge. În ritmul ăsta o să ajungem și la taxe de protecție și la zone de influență. Asta ne așteaptă dacă poliția nu își face treaba și pactizează cu infractorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI