4 C
Pitești
04 mart. 2024

S-a stins din viață, în floarea tinereții

S-a stins din viață, în floarea tinereții, un băiat din Pitești, răpus de boală. Un tânăr care avea toată viața înainte, a plecat la ceruri, în urma unei boli necruțătoare, cu care a luptat curajos, dar care l-a învins. De ce, Doamne, ne iei tinerii?

Durere fără margini în familia lui Cristi Teodorescu, tânărul care și-a lăsat îndurerată familia, rudele și prietenii, și-a luat cu el visurile, planurile și pasiunile și a plecat spre alte zări.

Din mesajele de adio lăsate de rude și prieteni spicuim câteva, scrise cu multă durere.

Ai luptat din răsputeri cu suferința, ai luptat și ai pierdut. Ai lăsat în sufletul meu un gol imens. Singurul loc de unde nu te poate lua nimeni este inima mea, unde vei rămâne veșnic.
Ai fost fratele ce nu l-am avut, un ajutor de nădejde, un om cu suflet mare care i-a pus mereu pe ceilalți pe primul loc, înaintea sa. Nu-mi vine să cred, îngerul meu! Dumnezeu să te aibă în grija lui și să te odihnească în pace, bunul meu prieten și frate! Drum lin către cer! Nu te voi uita niciodată!” (Ionuț Janță)

,,Ca un vis a trecut viața ta, iar norocul tău a fost vânt’’.
Nu cred că rândurile mele vor putea alina durerea şi tristeţea prin care voi, familia lui, treceți. Golul lăsat în urmă  nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere. Sincere condoleanțe! (Mihai Trache)

Dumnezeu să fie cu tine, Cristi! Sincere condoleanțe familiei și tuturor celor care te-au iubit!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI