25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Teatrului de Vară din Ștrand

Proiectul de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară din Ștrand: semnarea contractului de proiectare și execuție!

Astăzi, 19.03.2024, a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din Parcul Ștrand – pas important către transformarea acestui spațiu într-un centru cultural modern și multifuncțional, capabil să găzduiască o varietate de evenimente culturale, de la concerte și spectacole de teatru, până la proiecții de film și expoziții. Noul Teatru de Vară Ștrand va fi gestionat de către Filarmonica Pitești.

Proiectul beneficiază de o alocare financiară substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare de 4.116.723,57 lei fără TVA, fonduri care asigură realizarea proiectului fără implicarea bugetului local. Lucrările includ refacerea completă a clădirii existente, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (clădirea C10 – Ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC.

Perioada de execuție a lucrărilor este de 8 luni de la semnarea contractului, din care 2 luni sunt dedicate fazei de proiectare și 6 luni fazei de execuție. Acest proiect este realizat în conformitate cu angajamentul asumat, fără alocare de fonduri din bugetul local.

Garanția de 10 ani de la încheierea procesului verbal de recepție, la terminarea lucrărilor, asigură calitatea și durabilitatea investiției în patrimoniul cultural al municipiului Pitești.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI