0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

S-a deschis Târgul ROD CU SPOR la Muzeul Golești

S-a deschis Târgul ROD CU SPOR la Muzeul Golești

Astăzi, începând cu ora 13.00, la Muzeul Golești, a avut loc deschiderea oficială a Târgului de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a.

La deschidere au fost prezenți oaspeți de seamă, conducerea Consiliului Județean, deputați și senatori, precum și nelipsitul Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii. De asemenea, și câțiva primari din comunele apropiate.

Au fost prezenți senatorul Ovidiu Puiu, deputații Aurel Bălășoiu, Remus Mihalcea și Nicolae Georgescu, primarii comunelor Călinești, Băiculești, Popești, Stolnici, primarul orașului Ștefănesti, viceprimarul orașului Mioveni, viceprimarul comunei Rociu, primarul municipiului Curtea de Argeș, cei doi subprefecți ai județului, precum și consilieri județeni.

Astăzi, la deschidere, vizitatorii au avut parte și de un program artistic, muzică folk cu Ducu Bertzi și cunoscuta interpretă de muzică populară Niculina Stoican, împreună cu Ansamblul “Doina Argeșului” . Mâine va fi alt recital de muzică folk, al artistului Florin Chilian.

La târg puteți găsi o ofertă bogată de produse agricole și tradiționale de la zeci de producători din Argeș și din județele învecinate. Puteți mânca preparate tradiționale, puteți bea un pahar de must proaspăt sau puteți cumpăra pentru acasă produse delicioase. Târgul se desfășoară în perioada 6-8 octombrie 2023, așa că e timp să vă planificați o ieșire la Golești.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI