13.2 C
Pitești
21 mart. 2023
spot_img

S-a deschis ștrandul. Doar doi doritori de plajă. Accesul gratuit până marți!

Ștrandul „Costache Negri” s-a deschis încă de azi pentru doritorii de plajă sau de o baie în bazinele municipalității. Totul este pregătit, bazinele sunt pline, chiar și salvamarul este în așteptare de clienți. Există instalat inclusiv un cort de prim-ajutor. Bazinele pentru copii sunt încă închise, pentru că se presupune că e încă frig pentru micuți, dar de marți toate vor fi deschise și vor funcționa la capacitate.

Acum doar doi clienți doritori de plajă  au îndrăznit să se întindă pe nisipul fin, iar câțiva sportivi își fac antrenamentele în bazin. Inclusiv grătarul și terasa își așteaptă clienții, așa că cine dorește, până marți are intrarea gratuită.

 

Și cel din Trivale s-a deschis de azi, toate cele trei bazine sunt umplute, aici existând inclusiv instalație pentru încălzirea apei. Oamenii sunt mai reticenți, doar 3 copii au venit azi la bazin, dar se preconizează că de mâine vor  veni mult mai mulți, mai ales că intrarea este gratuită. De marți, prețul va fi 5 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii.

Nu se știe încă nimic despre terasă și magazin, dacă s-a făcut licitație și cine a câștigat, pentru că aici nu se vede încă nicio mișcare.

Ștrandul din Tudor Vladimirescu este încă închis, bazinele nu sunt umplute și nici țipenie de om, doar paznicul puțin iritat că facem poze la poarta închisă.

Dar municipalitatea ne-a garantat că până marți totul va fi pregătit corespunzător, în vederea deschiderii lor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI