21.5 C
Pitești
24 mai 2024

România joacă în Golden League la Pitești!

România joacă în Golden League la Pitești!

Naționala de volei feminin debutează în Golden League sâmbătă 27 mai, de la ora 17:00, contra Slovaciei. Cele mai bune voleibaliste ale României pun umărul pentru o calificare în semifinalele Golden League.

Nu rata un spectacol garantat! Veți avea parte de premii și multe alte surprize în Pitești Arena!

Biletele se pot achiziționa de pe siteul biletesmart.ro sau de la casieria Pitești Arena.

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei feminin dintre România și Slovacia

Jandarmii argeșeni vor fi prezenţi pentru a asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării meciului internațional de volei feminin România – Slovacia, care va avea loc sâmbătă, 27 mai 2023, începând cu ora 17.00, la Sala Sporturilor Pitești Arena.

În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, intrarea în arenă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în Sala Sporturilor Pitești Arena se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Accesul publicului se realizează pe bază de bilete sau invitații, începând cu ora 15.00.
Jandarmeria Argeș recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, jandarmii precizează că legislația în vigoare interzice următoarele:
• deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;
• afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;
• accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților;
• aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.
Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.

 

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI