10.9 C
Pitești
17 oct. 2021
spot_img

RO – ALERT! Ţara arde şi baba… ş-o piaptănă (Concursul directorilor de şcoli)

… Da, îşi piaptănă podoaba capilară care ascunde şi protejează ,,tonele’’ de substanţă cenuşie, acumulările ştiinţifice cantitative, IQ-ul în continuă degradare, acesta fiind înlocuit cu creierul la purtător – telefonul mobil.

Sigur, ţara arde, este roşie, mai roşie decât o insulă grecească în timpul incendiilor din vara trecută – cauza fiind îmbolnăvirile cu noul virus care îşi face de cap în această perioadă. A găsit terenul propice pentru că societatea românească nu mai are lideri, nu mai are oameni de stat implicaţi în rezolvarea problemelor sociale ale grupului, ale poporului, ale ţării. Se perindă prin toate birourile guvernului sau ale celorlalte instituţii ale statului indivizi străini de ceea ce au în fişa postului, căutând şi găsind soluţii doar pentru problemele personale – apartamente, maşini, păduri, bani, femei!

Ţara este în criză – recunoaşte preşedintele (care a adus-o până aici), recunosc oamenii aşa-zis politici, recunosc membrii guvernului demis care încă se zbate graţie ,,oxigenului’’ pompat de la Cotroceni. Câtă mizerie, câtă umilinţă, câtă indolenţă, câtă nepăsare!

Cauza crizei – o guvernare dezastruoasă, implicarea neprofesionistă a fostului profesor de fizică, numirea pe funcţii de decizie a unor simpli lipitori de afişe sau toboşari la fasolea cu ciolan, comportamentul umil faţă de hotărârile Occidentului.

În primăvara lui 2020, virusul era căutat şi atacat cu tancurile flancate de militari, poliţişti, jandarmi, iar populaţia speriată de echipe în combinezoane care stropeau străzile cu diverse soluţii fără efect dar cu costuri enorme mascate şi în izolete, respectiv saci negri pentru ceremoniile funerare. Am învăţat noţiuni de incidenţă, procente, online şi semi-online, circulaţie interzisă, spitale blocate, analfabeţi funcţionali, sistem hibrid.

Mâine se va desfăşura concursul de ocupare a funcţiilor de directori/directori adjuncţi în şcolile din România, nu doar în cele care nu mai au closetul în exterior, elevii au căldură, există condiţii minime de activitate. Anual se fac statistici raportate la closet fără ca problema să fie rezolvată.

Ambiţia unui ministru demis, care nu are ce pieptăna, nici la propriu nici la figurat, decât nişte gel pe chelia sa conservatoare, de a organiza acest concurs, în condiţiile în care şcolile se închid, iar populaţia şcolară îngroaşă rândurile pacienţilor, este nejustificată. A promis că va pune pe funcţii (atenţie, pune!) doar oameni competenţi! Aceasta trădează presiunea pe care partidul care l-a adoptat o face pentru a-şi rezolva clienţii!

Acest concurs este organizat de inspectori cu delegaţie – fără concurs, de un ministru demis, a cărui semnătură este limitată, dar ale cărui orgolii, mai mari decât incidenţa din capitală, sar peste Facultatea de Agronomie şi Medicină Veterinară!

Nu este domeniul meu de activitate, dar poate lecturând aceste ziceri domnul cu pricina va lua o hotărâre înţeleaptă. Altfel, s-ar putea invalida concursul, iar consecinţele nu pot fi tratate cu…

ANTIVIRUS!

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

2,435FaniÎmi place
63AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI