3.4 C
Pitești
04 mart. 2024

Revelion la Pitești, în Piața Primăriei

Revelion la Pitești, în Piața Primăriei

La Pitești, foarte mulți piteșteni au ales să petreacă noaptea dintre ani în Piața Primăriei. Aceasta a fost plină, cam la fel ca la aprinderea luminițelor, mai ales că au fost anunțate și concerte ale celor de la DJ Project și ale tarafului Clejanilor, Viorica și Ioniță din Clejani. De asemenea, pentru cei care au ales să rămână acasă, la Pitești, de sărbători (cei mai mulți dintre noi) a fost un mod de a mai ieși din decorul casei și din fața televizorului, de a ne bucura împreună cu prietenii de venirea noului an.

Piteștenii au venit pregătiți cu șampanie, pe care au deschis-o la miezul nopții, iar modul nostru deschis de a ne manifesta, de a ne prinde într-o horă românească atunci când auzim acordurile săltărețe ale muzicii, i-au făcut pe mulți cetățeni asiatici prezenți în piață (sunt foarte  mulți în Pitești, care lucrează în horeka sau construcții) să se prindă în horă, simțindu-se parte a petrecerii românești. „Frumos în România, nu? Îți place la noi?” „Place la tine, mult!”

La miezul nopții toți ochii au fost ațintiți spre cer, unde s-a desfășurat un frumos foc de artificii, oferit de Primăria Pitești.

După care o parte din piteșteni s-au retras spre căldura căminului lor, iar alții au continuat petrecerea pe muzica DJ Graphic MCM Dance și MC Crisa, la un vin fiert sau o cafea, sub cupola luminoasă a Târgului de Crăciun.

La mulți ani, piteșteni! Să avem un an nou mai bun!

P.S.: Am aflat că Târgul de Crăciun din Piața Primăriei se prelungește până pe 7 ianuarie inclusiv. 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI