10.4 C
Pitești
27 feb. 2024

Rețea de gaze naturale în comuna Slobozia

De la Petre Funie, primarul comunei Slobozia, am aflat că proiectul de introducere a rețelei gaze naturale în comună se află în acest moment în starea de avizare, studiul de fezabilitate fiind finalizat. Într-o asociere cu comunele Șelaru, Răscăeți, Vișina, Morteni și Uliești din Dâmbovița, la Slobozia se are în vedere introducerea rețelei de gaze naturale pe o lungime de peste 36 de kilometri.
În momentul de față 1100 de proprietari de gospodării din Slobozia au semnat precontracte pentru conectarea la viitoarea rețea de gaze naturale. Investiția se urmărește a fi realizată prin POIM (Programul Operațional Infrastructură Mare), finanțarea urmărită în cadrul acestui proiect extins fiind în jurul valorii de 1 miliard de euro.

”Dacă totul decurge normal și vom avea acces la finanțare, rețeaua de gaze naturale va fi funcțională la Slobozia în următorii 2-3 ani. Ar fi o realizare excepțională pentru comuna noastră, un pas important pentru comunitatea de aici”, ne-a spus Petre Funie, primarul comunei argeșene Slobozia.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI