0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Restricții de circulație în mun. Curtea de Argeș

Restricții de circulație în mun. Curtea de Argeș

Pentru desfășurarea competiției sportive Duatlonul Regal Invictus, ce va avea loc pe raza municipiului Curtea de Argeș, în ziua de 11 noiembrie 2023, au fost stabilite restricții de circulație. Evenimentul sportiv marchează „Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații”.

Traficul rutier va fi închis în ziua competiției, 11 noiembrie 2023, în intervalul orar 06:00-15:00, pe bulevardul Basarabilor din Municipiul Curtea de Argeș, pe tronsonul cuprins între Biserica Domnească și Mănăstirea Curtea de Argeș.

De asemenea, pentru desfășurarea evenimentului, începând cu noaptea ce precede evenimentul, respectiv 10 spre 11 noiembrie, începând cu ora 02:00, până la ora estimată pentru finalizarea competiției, respectiv ora 15:00 din ziua de 11 noiembrie, va fi interzisă staționarea pe traseul competiției.

Ziua de 11 Noiembrie este cunoscută pentru evenimentul din istoria modernă ce a avut loc în anul 1918 – Ziua Armistiţiului, când forţele aliate au semnat pacea cu Germania, marcând astfel încheierea oficială a Primului Război Mondial.

În 2014, în semn de recunoaştere a meritelor militarilor români care au reprezentat cu cinste țara pe timpul executării misiunilor din teatrele de operaţii, ziua de 11 noiembrie este declarată oficial „Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații”.

Competiția sportivă de Duatlon desfășurată în municipiul Curtea de Argeș a avut prima ediție la data de 11 noiembrie 2017.

Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI