25.4 C
Pitești
13 apr. 2024

RECRUTARE PENTRU PROFESIA MILITARĂ

Oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale privind admiterea în instituţiile de învăţământ liceal militar pentru anul școlar 2024-2025:

RECRUTARE PENTRU PROFESIA MILITARĂ

Eşti o persoană dinamică, energică, eşti atras de ţinuta şi activitatea militară?
Acum este momentul!
Alege o carieră plină de satisfacţii – cariera militară!
Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară, prin Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Argeș, activitatea de recrutare a tinerilor, băieţi şi fete, din județul Argeș pentru învăţământul liceal militar.

Învățământul liceal militar este gratuit și are ca misiune pregătirea științifică și umanistă generală a elevilor prin studii de nivel liceal, pe filiera vocațională, în profilul militar, specializarea matematică-informatică.

Pentru anul de învăţământ 2024-2025, Ministerul Apărării Naţionale vine în întâmpinarea tinerilor (băieţi şi fete) din judeţul Argeș, cu o ofertă educaţională generoasă în cadrul celor 5 colegii naționale militare, astfel:

  • Colegiul Național Militar ,,Dimitrie Cantemir”, Breaza, județul Prahova – 168 locuri;
  • Colegiul Național Militar ,,Tudor Vladimirescu” , Craiova, județul Dolj – 168 locuri;
  • Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul”, Alba Iulia, județul Alba – 168 locuri;
  • Colegiul Național Militar ,,Ștefan cel Mare”, Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava 168 locuri;
  • Colegiul Național Militar ,,Alexandru Ioan Cuza”, Constanța, județul Constanța – 144 locuri.

Se pot înscrie candidaţii care sunt înmatriculaţi în clasa a VIII-a, care ulterior fac dovada promovării evaluării/ testelor naţionale şi care nu depăşesc vârsta de 16 ani împliniţi în anul desfășurării concursului de admitere.

Termenul limită de înscriere este 22.03.2024.

ARMATA oferă ceea ce-şi doreşte orice tânăr, aflat în momentul crucial al alegerii drumului în viaţă, respectiv: educaţie gratuită, o bună pregătire profesională, un loc de muncă la finalizarea studiilor, posibilitatea de afirmare şi construirea unei cariere, un trai decent garantat de un venit sigur şi atractiv.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Argeș, activitatea de recrutare a candidaților pentru Colegiile Naționale Militare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Argeș, situat în Pitești, strada Craiovei, nr. 150, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.00-16.00, marţi între orele 08.00-18.00, iar informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0248/215284.

Detalii suplimentare se găsesc pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro și pe paginile de socializare: http://www.facebook.com/RecrutareMApN http://www.facebook.com/CMJArgeș

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI