10.9 C
Pitești
28 feb. 2024

Rapsodia liberală – Concert de vară şi de gală (articol de opinie)

Nu de multe ori mi-a fost dat să trec prin locuri unde se ,,produc” evenimente. Aşa mi s-a întâmplat duminică, 4 iulie ’21, de dimineaţă, când, fără să-mi planific, era gata-gata să asist la un concert care avea loc în sala Filarmonicii din Piteşti. Mare aglomeraţie! La intrare, oameni de toate vârstele – de la adolescenţi cu blugii rupţi, la pensionari cu cravată, cândva roşie, acum galbenă sau bleumarin, necesară confortului vizual.
̶ Ce se dă aici, întrebă un rătăcit care dorea să intre dar l-a derutat mirosul de Chanel no. 5 şi că cei mai mulţi aveau același nume – domnul deputat (aşa se adresau)!
̶ Funcţii, maică, îi răspunde plină de satisfacţie o bătrânică ce dorea să-şi vândă firele de busuioc pe care le ţinea cu degetele tremurânde.
Am plecat la treburile mele crezând că-i o simplă revedere a unor foşti membri ai partidului comunist – pe mulţi îi văzusem în campaniile agricole, care şi-au adus şi neamurile pentru a depăna amintiri.
Seara am aflat despre ,,spectacolul” de la Filarmonică unde s-a cântat la ,,octavă”, cu dedicaţie ,,fără număr” ca în filmele cu clanuri ţigăneşti, maestru de ceremonii fiind instalat fostul pesedist, candidatul din partea PNL la primăria Piteşti ,,tras” pe dreapta de electorat şi nu de noua orientare!
Că războaiele fratricide nu reprezintă o surpriză în peisajul politic românesc o cunoaştem toţi cei interesaţi de viaţa politico-socială, dar să afli că locul Lenuţei (Udrea, normal) a fost luat de Alinuţa (Gorghiu, desigur) este certitudinea blestemului lui … tanti Leana!
Luni dimineaţa toate agenţiile de ştiri din ţară şi până în Papua Noua Guinee – se blocase internetul, prezentau revolta unei femei – Alinuţa, care postându-se în tabăra învinşilor cere, cu un tupeu plin de venin, destituirea inspectorului şcolar general al judeţului Argeş pe motive care cu greu pot fi demonstrate. Cum duduia a … duduit cât a putut – cred ca s-a auzit până la Cotroceni, ministrul de resort s-a speriat şi a executat ordinul, uitând de urgenţele acestei perioade, lăsând soarta absolvenţilor pe mâna evaluatorilor grăbiţi şi unii iresponsabili, pentru care nota trei devine, după contestaţii, opt! Dar politica liberală, virusată şi contaminată de pedelişti şi chiar userişti, are un singur ideal – puterea, chiar călcând pe cadavrele colegilor de tranşee.
Destituirea unui şef al învăţământului judeţean nu este o tragedie, dar să găseşti, în aceeaşi zi, înlocuitorul, este o lecţie de prosteală a opiniei publice, pe care doar un ministru manevrabil şi şantajabil o poate face – siamezul său cu care s-a plimbat pe la mai multe partide trăgea sforile ,,spectacolului” de la Filarmonică.

Câtă ură s-a adunat la aceşti aşa zişi liberali, care şi-au dorit puterea şi în loc să guverneze ,,câţâie” unii la alţii realizând, prea târziu, că au gene total diferite, iar ADN-ul şi grupele lor de sânge demonstrează incompatibilitate.
Le sugerez câţiva ani de carantină politică fără izolete, fără saci negri, fără DSP şi poliţie, doar cu sprijin, dezinteresat, de la …..

ANTIVIRUS

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI