23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Raliul Argeșului 2023 va începe în Piața Primăriei Pitești

Raliul Argeșului 2023 va începe în Piața Primăriei Pitești

Piața Primăriei din Pitești va fi și în acest an gazda prezentării oficiale a echipajelor participante la Raliul Argeșului. Evenimentul este programat să înceapă joi, în data de 25 mai, de la ora 19:00.

Raliul Argeşului, ediția 2023, un eveniment de tradiție în motorsportul autohton, se va desfăşura în zona Muntenia si pe celebrul Transfăgărășan, în perioada 26-27 Mai.
Ca urmare a succesului înregistrat în anii precedenţi fiind o etapă cu cel mai înalt coeficient oferit de Federația Romană de Automobilism Sportiv în 2021 si 2022, evenimentul ce este inclus în calendarul Campionatului National de Raliuri și în Campionatul National de Raliuri pe Asfalt, ediția 2023 va fi cu siguranţă o atracție atât sportivă cât și turistică și va contribui la poziționarea judetului Argeș ca o destinație turistică importantă pentru țara noastră.

„Două probe spectacol”

Formatul raliului, deja unul consacrat, va propune în acest an câteva modificări menite să îmbunătăţească experiența sportivă cu ziua 1 de concurs având un format compact, dar în același timp aduce spectacolul mai aproape de public. În acest sens clubul organizator, DTO Rally, a elaborat un program cu două probe spectacol (Super Speciala Pitești) ce se vor desfășura atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, aducând astfel o nouă experiență pasionaților de motorsport din judeţul Arges și nu numai, ce vor avea posibilitatea să urmărească maeștri ai sportului cu motor evoluând la lumina farurilor, într-un spectacol fascinant de sunet, lumini și cai putere.

Cu startul festiv și parcul de service găzduite de zona centrală a Mun. Pitești prin Piaţa Primăriei și Piaţa Vasile Milea, evenimentul este foarte aproape de iubitorii de motorsport și își dorește să fie un prim vector turistic pentru judeţul Argeș și orașul Pitești, valoarea medie generată de Raliul Argeșului în perioada 2019-2022 ajungând la aproape 1.000.000 € ca valoare echivalentă de publicitate (Equivalent Advertising Value), conform rapoartelor de monitorizare realizate.

Nu în ultimul rând, suntem dedicaţi total oferirii celui mai sigur mediu posibil pentru desfăşurarea unei competiții de motorsport, atât pentru echipajele participante, dar și pentru publicul spectator.

Mulțumim pentru susținere

Un cuvânt de apreciere și mulţumire merge în acest sens către toate autoritățile locale și naționale care susțin desfășurarea evenimentului: Primăria Pitești, Consiliul Județean Argeș, Prefectura judeţului Argeș, Inspectoratul Judeţean de Poliție Argeș, Serviciul Rutier Argeș, Inspectoratul general pentru Situaţii de Urgență ISU Argeș, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeș, SMURD, Serviciul Județean de Ambulanță Argeș, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri Argeș.

Comitetul organizatoric al Raliului Argeşului 2023 vă asigură de toată implicarea și dăruirea în vederea organizării unui eveniment memorabil.

Vă doresc un raliu fabulos!

Traian PAVEL,
Event Manager
www.raliulargesului.ro

Raliul Argeșului 2023 – un eveniment mult așteptat de argeșeni

CITEȘTE ȘI: Raliul Argeșului caută voluntari

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site