21.5 C
Pitești
24 mai 2024

„Rabla Local” s-a încheiat

Programul „Rabla Local” s-a încheiat ieri. După ce a mai fost prelungit cu o lună, ieri, 29 septembrie, s-au încheiat înscrierile pe platforma AFM a celor care doreau să scape de maşina veche în schimbul a 3.000 de lei

La nivelul județului Argeș, doar 4 primării s-au înscris în program. Ele vor trebui să aloce suma de 600 de lei pentru o mașină veche casată, restul până la 3000 provenind din fondurile AFM. Este vorba de Primăria Pitești, care își asigurase finanțarea pentru 500 de autovehicule uzate, Căldăraru și Valea Mare Pravăț, cu câte 50 și Băbana, cu 30.

În acest program, cei care își casează mașina nu sunt obligați să își cumpere una nouă, ci vor primi banii în cont.

După încheierea programului, primăriile vor fi notificate cu numele şi numărul persoanei care s-a înscris, apoi instituţia va începe implementarea programului, mai exact va aştepta să vină cetăţenii să depună documentele, certificatul de radiere iar în schimb să primească prima de casare.

De asemenea, vin veşti bune de la Ministerul Mediului. Se ia în calcul o nouă ediție a Programului Rabla Local, până la sfârșitul anului, după ce doar aproximativ 30 000 de doritori s-au înscris în prima ediție. Programul Rabla Local a asigurat fonduri pentru casarea a 100.000 de mașini vechi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI