20.4 C
Pitești
27 mai 2024
spot_img

Protest în fața Primăriei Pitești

Protest în fața Primăriei Pitești

Asociația „Azi elevi, mâine lideri”, formată din elevi de la mai multe licee din Pitești, au organizat azi, în zona centrală a Piteștiului, chiar in fața primăriei, o actiune de protest (flash mob) prin care solicită atât profesorilor, cât mai ales Guvernului, încheierea grevei prin ajungerea la o înțelegere în vederea încheierii mediilor elevilor și a anului școlar.

Președintele acestei asociații, Mihai Cărpeniș, ne spunea că mai ales elevii din anii terminali sunt afectați de prelungirea acestei greve  pentru că nu pot termina anul, profesorii refuzând încheierea situației lor școlare. Mai ales cei care vor să meargă la școlile militare, pe care calendarul înscrierilor îi presează, dar și cei care au fost acceptați la facultațile din străinătate, pot pierde anul din această cauză.

„Nu contestăm dreptul profesorilor la grevă, probabil că revendicările lor sunt îndreptățite, dar ce vină avem noi, elevii? Noi vrem să ne urmăm cariera, în domeniul pe care ni l-am ales. Nu vrem să fim victime ale deciziilor politice ale guvernanților! Vă rugăm să semnați o „petiție vie”, și să ne susțineți revendicările prin semnarea pe spatele tricoului nostru.”, ne-au transmis tinerii.

Și într-adevăr, foarte mulți trecători au semnat pentru susținerea acestei actiuni. Elevii au dreptate. Nu le stricați viitorul!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI