11.9 C
Pitești
24 mai 2024

Programul de lucru al S.Ed.C Mioveni in perioada Sărbătorilor Pascale

În perioada 01 – 06 mai 2024 societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL Mioveni nu desfășoară program de lucru cu publicul.
Ziua de miercuri, 01 mai (Ziua Muncii) este zi liberă legală, iar suplimentar, s-a decis ca și ziua de 02 mai, sa fie liberă, pentru a se face punte cu Paștele (3 mai fiind Vinerea Mare, 5 mai Paștele, iar 6 mai, a doua zi de Paște).
De asemenea, Bazinul de Înot Mioveni, aflat în administrarea societății noastre, va fi închis și el în aceeași perioadă.
Apelurile către dispeceratul nostru (0736.202.067 și 0348/457.102) vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenție vor acționa prompt pentru remedierea disfuncționalităților survenite. La nivelul societății este instituit un serviciu de permanență ce asigură continuitatea serviciilor din domeniul nostru de activitate (alimentare cu apă, canalizare, salubritate sau iluminat public), în toată aria de operare.
Vă reamintim că plata facturii apă canal se poate face în această perioadă prin intermediul aplicațiilor PayPoint, Un-Doi și Pago, casieria fiind închisă.
Celelalte modalități de plată a facturii apă-canal pot fi găsite aici:
Sărbători fericite tuturor!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI