23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Procesiune cu Moaștele Sf. Nectarie, la Curtea de Argeș

Procesiune cu Moaștele Sf. Nectarie, la Curtea de Argeș

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a anunțat că racla cu o parte din moaștele Sfântului Nectarie de la Eghina vor fi duse la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș și la Biserica Sfântul Nicolae Domnesc.

《 În contextul Anului Omagial 2024, închinat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, pastorației și îngrijirii bolnavilor, cu binecuvântarea și aprobarea Înaltpreasfințitului Calinic Argeșeanul, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, în data de 28 Mai 2024, începând cu ora 10.00, racla cu un fragment din Moaștele Sfântului Nectarie de la Eghina, făcătorul de minuni și vindecătorul de boli, de la Parohia Așezământul Sfinții Împărați Constantin și Elena din municipiul Pitești, va fi adusă în procesiune, la Spitalul din Curtea de Argeș, spre folosul pacienților și al cadrelor medicale.

Racla va rămâne apoi spre cinstire la biserica Spitalului Municipal din Curtea din Argeș, până în ziua de miercuri, 29 Mai 2024, ora 11:30.

În aceeași zi, 29 Mai 2024, de la ora 12:00, racla cu moaștele Sfântului Ierarh Nectarie va fi adusă spre închinare la parohia Sfântul Nicolae Domnesc – Biserica Domnească din Curtea de Argeș, unde va rămâne până vineri, 31 Mai 2024, ora 18:00.
Toți credincioșii care doresc să aducă cinstire Sfântului Ierarh Nectarie de la Eghina, o pot face atât la biserica din incinta Spitalului Curtea de Argeș, închinată Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, cât și la Biserica Domnească din Curtea de Argeș, în fiecare zi, în intervalul orar 08:00 – 19:00.》, a anunțat Arhiepiscopia.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site