0.4 C
Pitești
05 dec. 2023

Primul chioșc nou funcțional în Pitești

Primul chioșc nou funcțional în Pitești

Primarul Piteștiului a venit cu o idee novatoare în ceea ce privește schimbarea feței orașului în bine, în special în ceea ce privește chioșcurile amplasate pe domeniul public. Începând de anul trecut, acestea au fost inventariate, cele care nu aveau autorizație sau nu funcționau au fost ridicate, iar locațiile au fost scoase la licitație în vederea amplasării unora noi, uniforme ca design și  culoare. Vorbim aici de chioșcuri de presă, de florării, dar și de chioșcuri de panificație și alimentare.

Astăzi a devenit funcțional primul chioșc din Pitești din seria celor nou amplasate pe locațiile licitate.

《 Așteptarea a luat sfârșit și pe tema chioșcurilor din Pitești! Am semnat multe autorizații de construire, dar nu am văzut nicio locație funcțională. Iată că astăzi se întâmplă acest lucru în cartierul Exercițiu.

Arată bine, ați mai văzut așa ceva?
Dacă da, cred că doar în afară… Oricum, sper să fiți de acord cu mine, Piteștiul se schimbă așa cum ne dorim cu toții!》, a scris primarul Pitestiului, Cristian Gentea, pe pagina sa de facebook.

După investiții făcute în obiective sportive de mare anvergură (Pitești Arena, Bazinul Olimpic), Piteștiul își schimbă fața și în ceea ce privește înnoirea stațiilor de autobuz, mijloacele de transport în comun dar și multe trotuare care sunt în plin proces de refacere. E frumos, nu?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI