14.8 C
Pitești
27 feb. 2024

Primarul Ștefăneștiului a coordonat acțiunea de ecologizare chiar prin exemplul personal

Primăria Orașului Ștefănești a organizat astăzi o acțiune de ecologizare și salubrizare a zonei Fitotron, căreia i s-au alăturat atât personalul A.D.P Ștefănești, cât și salariații primăriei.

După cum se vede și din fotografii, zona este un rai verde, dar asta nu îi împiedică pe unii cetățeni să arunce gunoi sau efectiv să vină cu căruțele sau cu mașinile pline de mizerie și să le răstoarne acolo. Primarul nu este la prima astfel de acțiune, prin exemplul personal încearcă să-i facă pe oameni să conștientizeze că păstrarea curățeniei și a unui mediu curat este o datorie a fiecăruia.

„Ne bazăm pe sprijinul întregii comunități pentru a ne bucura de un mediu înconjurător curat și sănătos, iar cei care vor arunca gunoiul în spații neamenajate vor fi amendați”, avertizează primarul.
Prin mai multe mijloace primarul Nicolae Velcea ține legătura cu cetățenii, fiind tot timpul în contact cu ei – pe teren, în primărie, pe facebook. De când a preluat funcția, conștient fiind de puterea online-ului, a instituit un grup propriu pe facebook (Schimbăm Ștefăneștiul) prin care le transmite mesaje pozitive și încurajatoare, dar și ferme. Atitudinea e totul într-o funcție de conducere, iar atitudinea primarului Velcea este una hotărâtă. Locuitorii orașului Ștefănești pot fi siguri că lucrurile se vor schimba în bine.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI