27 C
Pitești
24 sept. 2023

Primarul Gentea în poarta Colegiului Brătianu

Primarul Gentea în poarta Colegiului Brătianu

A fost o surpriză să îl vedem pe primarul Cristian Gentea, la prima oră, la poarta Colegiului Brătianu. Am aflat că a fost înștiințat că există o problemă la unul din stâlpii de la o poartă de acces în curtea Colegiului Național Brătianu. Astfel, împreună cu un specialist, a decis să vină la fața locului pentru a se edifica asupra problemei.

S-a constatat că este afectată structura de rezistență a stâlpului care susține poarta, cu siguranță de la accidentele care au avut loc în zonă. Gardul are însă și o vechime apreciabilă și un grad de uzură care nu trebuie neglijat.

Este o chestiune de timp până problema va fi remediată, în condițiile în care chiar primarul a ținut să constate cele sesizate.

Întrebarea însă este de ce a trebuit să ajungă problema aceasta până la primar. Este pentru a nu știu câta oară când spunem că nu ni se pare corect ca la fiecare neregulă din oraș să se deplaseze primarul în teren ca să constate, și să găsească soluții de rezolvare, ci că oamenii care sunt puși în anumite posturi și funcții trebuie să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu fără să primească invitație/dispoziție specială de la edil.

Este aparent un lucru mărunt, dar nerezolvat ar putea provoca mari probleme. Mai ales că în curând începe școala și ornamentele desprinse de pe stâlp sunt pietre de câteva zeci de kilograme.

Invităm pe cei cărora, prin funcția pentru care sunt plătiți le revin aceste atribuții, să ia la pas orașul, că vor mai găsi câte ceva de rezolvat pe ici, pe colo. Primarul trebuie înștiințat asupra problemelor.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI