23.2 C
Pitești
21 iun. 2024

Primarul Gentea a alergat 5 km în 30 de minute

Primarul Gentea a alergat 5 km în 30 de minute

Pitești Half Maraton 2024 s-a încheiat. Competiția s-a desfășurat în cadrul Zilelor Piteștiului și a adus la start sute de piteșteni.

Printre cei dornici de mișcare, s-a aflat și primarul orașului, Cristian Gentea, care a fost competitor în cursa populară, de 5000 metri. Alături de el a alergat și deputatul Nicolae Georgescu. Cei doi au trecut linia de sosire după circa o jumătate de oră.

《 Este al treilea an consecutiv în care particip, alături de alți aproximativ 400 de sportivi și pasionați ai alergării, la Pitești Half Marathon! Orașul nostru a intrat în circuitul celor mai interesante evenimente sportive din regiune, în fiecare an crescând atractivitatea concursului prin traseele provocatoare!

Cursa Populară (5 km), Cros (10 km) și Semimaraton (21 km) – au avut trasee dedicate și s-au parcurs într-o singură tură. A fost încă o oportunitate ca piteștenii să promoveze mișcarea în aer liber ca stil de viață, iar sportivii oaspeți din țară să ne cunoască orașul de care suntem mândri – arterele centrale și Pădurea Trivale.

Mulțumim organizatorilor celei de a V-a ediții a competiției – Pitești Triathlon Team, numeroșilor parteneri, companiilor locale și naționale, implicate activ. Felicitări tuturor alergătorilor Half Marathon, desfășurat sub egida Zilelor Municipiului Pitești 2024!》, a transmis primarul Cristian Gentea.

La finalul competiției, primarul a dezbrăcat echipamentul sportiv și tricoul pe care scria „I (love) Pitești” și s-a îmbrăcat în ținută oficială, pentru a înmâna premiile celor mai performanți alergători piteșteni.

Premiile au fost acordate pe categorii de vârstă și în funcție de competiția la care a participat fiecare (5, 10 sau 21 km). Printre participanți l-am remarcat și pe atletul senior Marian Tănăsie, îmbrăcat într-o cămașă cu motive tradiționale, o legendă a crosurilor și maratoanelor organizate în țară și unul dintre cei mai buni alergători argeșeni.

Half Maraton Pitești a fost și prilejul ca unul dintre organizatorii manifestării sportive să-și ceară iubita de soție. A fost o surpriză frumoasă și emoționantă pentru piteștenii adunați în Piața Primăriei, care au „prins” momentul pe viu.

Alex Oprescu, coorganizator Triathlon Team, a îngenuncheat pe scenă și i-a oferit alesei sale, Adriana Enache, inelul de logodnă, cerând-o de soție în aplauzele tuturor.

Zilele Piteștiului continuă!

Material publicat de către SC Argeș Media Print & Online SRL la comanda Partidului Social Democrat – Organizatia Arges, cod mandatar financiar 21240002

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site