7.7 C
Pitești
05 mart. 2024

Primarul din Beleți Negrești revine la serviciu

Primarul din Beleți Negrești revine la serviciu!

Mihai Marin, primarul argeșean acuzat că ar fi incendiat sediul Primăriei Beleți Negrești, se reîntoarce la conducerea instituției.

Începând de astăzi, Tribunalul Argeș a aprobat ridicarea măsurii de control judiciar, măsură care îl ținea departe de revenirea în scaunul de primar al comunei. Acesta va conduce primăria cel puțin până la viitoarele alegeri (din septembrie sau octombrie a.c.) sau până la o (eventuală) condamnare definitivă.

Pe perioada cât primarul a fost sub o măsură preventivă, primăria a fost condusă de un viceprimar liberal, ales rapid atunci, dintre consilierii locali, pentru că în acea perioadă la Beleți Negrești nu exista viceprimar.

Vă reamintim că în decembrie 2021, Mihai Marin – primar în funcție al comunei Beleți Negrești, a fost acuzat că ar fi incendiat sediul primăriei și arhiva dintr-o anexă, folosind benzină dintr-o magazie, un eveniment care a făcut înconjurul întregii țări. Mihai Marin nu a recunoscut inițial faptele, după care în timpul cercetărilor s-a spus că acesta ar fi recunoscut. Lucrurile însă se pare că nu au fost chiar așa cum le-a „hiperbolizat” presa, primarul asigurându-și o apărare „beton”, judecătorii de la Tribunalul Argeș aprobându-i azi ridicarea măsurii preventive.

Dumnezeu nu te lasă la greu!
Mulțumesc cetățenilor care și-au păstrat încrederea în mine. Începând de mâine lucrăm din nou împreună. Doamne ajută! 🙏a postat pe pagina sa de facebook Mihai Marin, însoțind postarea de o fotografie de pe decizia instanței.

CITEȘTE ȘI: Fostul primar de la Beleți-Negrești trimis în judecată

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI