16 C
Pitești
01 iun. 2023
spot_img

Primarul din Aninoasa, incompatibil

Agenția Națională de Integritate a anuntat că MANOLE NICOLAE-MARIUS (PSD), actual Primar al Com. Aninoasa, Jud. Argeș și  fost Consilier județean în cadrul C.J Argeș, s-a aflat în
INCOMPATIBILITATE.
În perioada exercitării mandatelor de consilier județean (2016 – 2020 și 2020 – 2024), societatea comercială în cadrul căreia soția sa deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator unic, a încheiat în intervalul 25 iunie 2019 – 03 iunie 2021, 3 contracte de prestări servicii medicale și 4 acte adiționale la acestea în valoare totală de 16.352 Lei, cu instituții aflate sub autoritatea C.J. Argeș.
Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 90, alin. (2) din Legea nr. 161/2003.
Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. MANOLE NICOLAE-MARIUS nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.
Reamintim că și fostul primar Benonie Ștefan (PSD) nu a mai putut candida tot pentru probleme de integritate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

4,997FaniÎmi place
728AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI