33.7 C
Pitești
19 iul. 2024

Primăria Piteşti – dialog cu patronatele, în vederea dezvoltării locale

Astăzi, 13 aprilie 2021, a avut loc întâlnirea lunară dintre reprezentanții administrației locale și ai mediului de afaceri din Pitești.

Din partea executivului Primăriei Pitești, au participat primarul Cristian Gentea, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, alături de reprezentanții Direcției Tehnice, ai Direcției Servicii Publice și Achiziții și ai Serviciului Dezvoltare și Managementul Proiectelor.

Subiectele principale discutate au fost cele privitoare la obiectivele de investiții prezentate în cadrul vizitei Ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila: proiectele legate de soluții pentru decongestionarea traficului (pod nou peste râul Argeș, tren expres Mioveni – Pitești, parcări sub/supraterane în spații ce pot fi mai bine valorificate astfel pentru beneficiul comunității piteștene), obținerea sprijinului ministerului pentru noile creșe proiecte tip și pentru stadionul „Nicolae Dobrin”.

De asemenea, au fost prezentate aspectele discutate la întâlnirea dintre reprezentanții municipalității și investitorii din domeniul HoReCa, referitoare la amenajările dorite pentru Parcul Lunca Argeșului I, în cadrul unui proiect unitar de dezvoltare a zonei.

Reprezentanții AOA și CCIA Argeș prezenți la întâlnirea de lucru cu executivul Primăriei Pitești au făcut propuneri în vederea creșterii operativității unor servicii publice, au solicitat detalii referitoare la următoarele întâlniri pe tema elaborării noului PUG și au apreciat multiplele beneficii ale constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public în zona metropolitană a municipiului Pitești.

Ca urmare a parteneriatului dintre municipalitatea Pitești și Uniunea Națională a Patronatului Român, la propunerea primarului Cristian Gentea, relațiile cu reprezentanții mediului de afaceri vor fi dezvoltate local, la un nivel superior, prin înființarea Comisiei de Dialog Economic, comisie ce va fi implicată, consultativ, în dezvoltarea economiei locale.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI

Mentenanta site | Realizare magazin online | Administrare site