16.5 C
Pitești
03 oct. 2023

Prima ediție a Festivalului Național de Șah la Pitești

20 – 21 mai 2023: prima ediție a Festivalului Național de Șah al Municipiului Pitești

De Zilele Piteștiului, sâmbătă, 20 mai, și duminică, 21 mai, pasionați de șah din întreaga țară se vor reuni la Sala ACADEMICA a Universității Pitești, unde se vor desfășura competițiile de șah din cadrul Festivalului Național de Șah al Municipiului Pitești, ediția I.

Evenimentul este organizat de Clubul de Șah ALFIL Pitești, parteneri fiind: Primăria Municipiului Pitești, Centrul Cultural Pitești, Universitatea Pitești, Proiectul Național „Șah în Școală” și S.C. „Ideal Board Games”.

Inedit: în cadrul festivalului, piteștenii care îndrăgesc sportul minții vor avea prilejul de a savura un spectacol al concentrării și al performanței: sâmbătă, 20 mai, între orele 10:00 și 11:30, în Piața Primăriei Pitești, puteți asista la un simultan demonstrativ de șah, oferit de către Grand Master Mircea Pârligras, multiplu campion național la șah clasic!

Festivitatea de premiere, momentul în care cei mai buni șahiști din concurs vor fi răsplătiți pentru performanțele lor, va avea loc duminică, 21 mai, de la ora 16:00, în Piața Primăriei.

Coordonatorii primei ediții a Festivalului Național de Șah al Municipiului Pitești, antrenorii de șah dr. Ovidiu Stancu și ing. Andrei Rădulescu, alături de organizatori și parteneri, invită piteștenii să se bucure împreună, de sărbătoarea orașului, de competițiile palpitante, de partidele de șah captivante și de momentele deosebite din universul acestui joc nobil!

Foto reprezentativ: Foto Pres 24

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI