19.3 C
Pitești
19 mai 2024

Prima călătorie cu linia M18 spre Căteasca

Prima călătorie cu linia M18 spre Căteasca

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a participat, alături de primarul comunei Căteasca, Liviu Năstase, primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe, directorul Publitrans 2000, Manuel Rotaru, directorul ADI Transport, Cristian Popescu, și de o parte din reprezentanții presei, la prima călătorie cu transportul în comun pe linia metropolitană M18 spre Căteasca.

A fost parcurs tot traseul de 52 de km, dus-întors, pentru verificarea condițiilor de transport, atât în privința mijloacelor de transport, cât și a stațiilor pentru călători, iar concluziile au fost pozitive.

《 Am fost, alături de primarul comunei Căteasca, Liviu Năstase, primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe, Directorul Publitrans 2000, Manuel Rotaru, Directorul ADI Transport, Cristian Popescu, și reprezentanții presei, printre primii călători pe linia metropolitană M18 spre Căteasca!
La ora 9.30!

Am fost pe tot traseul de 52 de km, dus-întors, și într-adevăr condițiile sunt excepționale, de la mijlocele de transport la stațiile pentru călători.

Costul unei călătorii este de doar 2,50 lei, abonamentul lunar integrat valabil în toată zona metropolitană fiind de 80 de lei.

Elevii, seniorii cu vârsta peste 65 de ani și alte categorii sociale prevăzute de lege, beneficiază de gratuități sau reduceri.

ADI Transport este deja operațională în 8 localități 》, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI