8.2 C
Pitești
01 dec. 2023

Prevenirea faptelor ilicite de transport

Controale ale poliției pentru prevenirea faptelor ilicite de transport

Astăzi, 22 februarie, începând cu ora 10:30, polițiștii rutieri argeșeni organizează o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la normele de circulație pe drumurile publice, precum și al transportului ilicit de marfă sau persoane.

Acțiunea are loc pe DN 7, în zona Hanului Valea Ursului.

La acțiune, participă și Poliția Imigrări.

UPDATE ora 15.00: Poliția transmite: 《În cursul zilei de astăzi, 22 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș au organizat și desfășurat pe DN 7, pe raza localității Bascov, o acțiune având ca principal obiectiv să aducă în atenția participanților la trafic faptul că respectarea regulilor de circulație are ca efect combaterea cauzelor în care au loc accidentele de circulație.


De asemenea, acțiunea a avut și o componentă de verificare, a cărei complexitate este subliniată de structurile participante, la activitate participând și o echipă canină din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, polițiști ai Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Argeș, precum și specialiști din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Argeș.

În privința abaterilor constatate pe drumurile din județul Argeș, în ultimele 24 de ore a.c., polițiștii rutieri argeșeni au aplicat 243 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 42.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 19 permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.》a comunicat poliția.

 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

URMĂREȘTE-NE PE REȚELELE SOCIALE

11,000FaniÎmi place
2,350AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -spot_img

NOUTĂȚI